Lovosice: Nové dotační tituly a zvýšený rozpočet na podporu pro rok 2024

24.01.2024 19:26 | Tisková zpráva

Město Lovosice vstupuje do roku 2024 s novými dotačními tituly. Kromě tradičních programů „Sport a volný čas“ a „Podpora sociálních služeb pro rok 2024 zařazených do Základní sítě sociálních služeb Ústeckého kraje pro období 2022–2024“ město Lovosice přidává dva nové tituly: „Podpora sociálně aktivizačních činností a zdravotních aktivit pro rok 2024“ a „Podpora v oblasti kultury 2024“.

Lovosice: Nové dotační tituly a zvýšený rozpočet na podporu pro rok 2024
Foto: meulovo.cz
Popisek: Pohled na Lovosice

Zastupitelstvo města schválilo dotační programy na svém zasedání dne 13. prosince 2023 s celkovou alokovanou částkou ve výši 2 400 000 Kč. Ta představuje zvýšení o 600 000 Kč oproti roku loňskému. Lhůta pro podání žádostí o dotaci je stanovena od 17. do 31. ledna 2024. Je důležité podotknout, že žádosti budou přijímány výhradně elektronickou formou prostřednictvím Portálu občana. Pro detailní informace o jednotlivých dotačních programech a postupech při podávání žádostí navštivte oficiální webové stránky města Lovosice ZDE. Přihlášku můžete podat na webu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kladno: Na městských sportovištích je letní sezona v plném proudu

13:08 Kladno: Na městských sportovištích je letní sezona v plném proudu

Venkovní sportoviště na kladenském Sletišti a v jeho těsném sousedství se naplno probudily k životu.…