Mělník: Energie všude kolem nás

11.01.2023 7:29 | Tisková zpráva

Město Mělník ve spolupráci s agenturou Medialogue a dalšími partnery vyhlašuje kreativní výtvarnou a fotografickou soutěž s podtitulem „Energie všude kolem nás“. Soutěž je vyhlašována u příležitosti konání exteriérové výstavy Energie a civilizace na mělnickém náměstí Míru v termínu 5. 4. – 23. 4. 2023.

Mělník: Energie všude kolem nás
Foto: melnik.cz
Popisek: Mělník, náměstí

Soutěž je určena dětem a žákům od 3 do 15 let ze všech typů škol a školských zařízení v ORP Mělník a je rozdělena do 3 kategorií. Její uzávěrka je 28. 2. 2023. Budou odměněna 3 nejlepší soutěžní díla v každé kategorii. Vítězná díla obdrží hodnotné ceny od partnerů výstavy a budou navíc vystavena v prostorách mělnické radnice.

Bližší informace byly rozeslány do jednotlivých škol.

Budeme moc rádi, pokud se děti/ žáci ze škol v rámci ORP Mělník do soutěže zapojí a i tato kreativní forma jim pomůže uvědomit si význam energií pro naši planetu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…