Město Znojmo podpoří hned dvě charitativní akce

13.03.2017 7:29

Bezplatným zapůjčením prostor Městského divadla podpoří město Znojmo hned dvě charitativní akce, jejichž výtěžek bude věnován na léčbu dvou nemocných dětí: Nikolky Fajmonové a Michala Pelána.

Město Znojmo podpoří hned dvě charitativní akce
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Benefiční divadelní představení Záskok od Járy Cimrmana na podporu Nikolky Fajmonové, která trpí akutní leukémií a čeká na transplantaci kostní dřeně, se uskuteční 17. března 2017 od 18:00 hodin. Nadace ADRA organizuje ve prospěch nemocné Nikolky veřejnou finanční i materiální sbírku a pomáhá s oslovením dobrovolníků, kteří se chtějí zapsat do registru dárců kostní dřeně. Vstupné na divadelní představení je 100 korun.

Charitativní koncert, který pomáhá dobré věci, v tomto případě Michalu Pelánovi, se uskuteční 18. dubna 2017. Chlapec trpí svalovou distrofií a jedinou nadějí pro něj by mohla být nákladná léčba pomocí aplikace kmenových buněk. Také znojemská charita se zapojila do pomoci nemocnému Michalovi a zřídila pro něj sbírku. Na koncertě vystoupí znojemští umělci Nikol Kotrnetzová, Tereza Holubová, Sára Milfajtová, Jakub Smolík a Petr Kolář.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

11:33 Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

Pro řidiče je to jedna z dalších velkých změn ve Fučíkově ulici. Z rušné komunikace, která dlouhé ro…