Ministerstvo pochválilo Břeclav za projekty

04.08.2015 17:18

Příjemným čtením je pro Břeclavany červencové číslo čtvrtletníku Integrovaného operačního programu IOP pod lupou, který vydává Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.

Ministerstvo pochválilo Břeclav za projekty
Foto: breclav.org
Popisek: Pohled na Břeclav

Na titulní stránce Newsletteru je fotografie z břeclavské firmy Vexpa s hlavním titulkem Úspěšný břeclavský projekt sociální integrace a dále je zde odkaz na článek Chomutov a Břeclav – města, která rozkvetla díky IOP. Uvnitř čtvrtletníku je pak dvoustránkový rozhovor se starostou Břeclavi Pavlem Dominikem o tom, co se podařilo vyřešit pomocí dotací z Integrovaného operačního  programu (revitalizace sídliště Na  - zlepšení stavu bytových domů a úprava veřejných prostranství, dále modernizace informačně-technologického vybavení zaměřeného na veřejné služby aj.)

V břeclavské firmě Vexpa, která se zabývá šitím pracovních oděvů, se díky úspěšnému projektu provedly stavební úpravy prostor společnosti na šicí dílnu a nákup technologie. Firma, která od svého vzniku zaměstnává i zdravotně postižené pracovníky, se zavázala zaměstnat dalších osm zdravotně postižených osob na plný úvazek jako obsluhu šicích strojů a pracovníky pro šití rukavic.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…