Mladá Boleslav: Altán na Výstavišti je otevřený, park oživil kulturní program

20.07.2017 15:19

Návštěvníkům parku Výstaviště je opět k dispozici občerstvení v altánu, který byl více než rok zavřený. Nový provozovatel ho otevřel při příležitosti premiéry hry Batacchio spolku La Putyka, která se konala dnes večer v Městském divadle Mladá Boleslav.

Mladá Boleslav: Altán na Výstavišti je otevřený, park oživil kulturní program
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Předcházel jí kulturní program v parku, a diváci tak mohli vyzkoušet služby nového občerstvení. "Tento týden altán funguje v provizorním provozu, protože ho nový nájemce postupně zařizuje, ale chtěli jsme, aby jeho služby byly o prázdninách k dispozici co nejdříve," vysvětlil náměstek primátora Jiří Bouška, který se také přišel na Výstaviště podívat.

Nový nájemce, kterého vybrala rada města, zde plánuje provozovat kavárnu a snack bar i s nabídkou venkovního posezení, a to v celoročním provozu.

První návštěvníky sem v úterý přilákalo vystoupení akrobatického dua Bratři v tricku a také koncert urban folkového dua Kieslowski.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…