Mladá Boleslav: Stará lávka mizí, nová má vzniknout do podzimu

14.06.2019 17:57 | Zprávy

V těchto dnech pokračuje demontáž staré lávky přes Klenici ve Svatovítské ulici, která byla nařízena kvůli havarijnímu stavu.

Mladá Boleslav: Stará lávka mizí, nová má vzniknout do podzimu
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Z původní stavby zbyly jen základy na obou březích a zavěšené inženýrské sítě. V současné době již město zadalo vypracování studie nové lávky, která vznikne na stejném místě a měla by být postavena a dokončena do konce prázdnin.

Lávka přes Klenici ve Svatovítské ulici je na spojnici mezi autobusovou zastávkou v Nádražní ulici, Pražskou ulicí a cestou ke 4. základní škole. Představuje proto důležitou a frekventovanou cestu pro mnoho školáků, kteří nyní musí do školy větší oklikou.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

dezinformace

Co přesně je podle vás dezinformace? Nemyslíte, že by si to měl každý vyhodnotit sám? Myslíte, že pravda se pozná vždy na první pohled? Vždyť spousta věcí se prokáže až časem. To bylo třeba povyku, když byl někdo proti očkování proti covidu, protože lidi stejně neochrání a ejhle, za čas se ukázalo, ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Město usiluje o dotaci na obnovu parku Macerka

19:27 Žatec: Město usiluje o dotaci na obnovu parku Macerka

Park Macerka, jednu z částí městských parků, plánuje Žatec revitalizovat za pomoci dotace Zelená inf…