Mnichovo Hradiště: Začínají výlety do mladoboleslavského bazénu. Jízdné je zdarma

17.01.2017 19:51

Bezplatný autobus do Městského bazénu na Štěpánce v Mladé Boleslavi vyjede ve čtvrtek 26. ledna od 9:30 a úterý 31. ledna od 16:30. Účastníci navíc získají v bazénu slevu 10 % z ceníkového vstupného.

Mnichovo Hradiště: Začínají výlety do mladoboleslavského bazénu. Jízdné je zdarma
Foto: Wikipedia, autor ŠJů
Popisek: Mnichovo Hradiště. Ulice 1. máje, kostel sv. Jakuba.

„Rádi bychom umožnili plavání, koupání nebo relaxaci i těm, kteří nemají auto, nebo se jim z různých důvodů autem jet nechce,“ říká starosta Ondřej Lochman a dodává „Myslíme především na mladé lidi a důchodce. Zájezdu se ale může zúčastnit kdokoli.“ Pokud chcete mít jistotu, že na vás místo v autobuse zbyde, rezervujte si jej v Informačním centru.

Časy odjezdu jsou v lednu různé z důvodu testování spojení. „Na základě naplněnosti autobusů a pomocí krátkých dotazníků chceme zjistit, jaký den v týdnu a čas je pro zájemce nejvhodnější,“ vysvětluje Ondřej Šindelář, projektový pracovník města. Autobus bude jezdit i během února a března a to už pravidelně. „Pokud se spojení osvědčí, budeme jednat s dopravci o možnosti zřízení pravidelné linky z Hradiště do bazénu,“ doplňuje Šindelář.

Nápad vzešel ze strategického plánování města. Nedostatek příležitostí pro plavání a koupání je navíc jedním z předních témat diskuze ve městě již mnoho let. V loňském roce se radnici za vydatné pomoci studentů a pedagogů Ateliéru MáMA a dalších dobrovolníků povedlo zpříjemnit tzv. pláž Na Kamínkách u Jizery. Ta je v letních měsících stále populárnější. Přímé autobusové spojení do bazénu je pokusem, jak Hradišťáky přiblížit k vodě i v zimě. Více informací ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

7:37 Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

Zápisy do školek Mozaika, Demlova 28 a Nad Plovárnou se uskuteční ve dnech 6. a 7. května. Volných j…