Most: Občané v anketě vybrali opravy v penzionech pro seniory, město splní jejich přání v létě

26.06.2017 10:50

Na přelomu loňského a letošního roku se mohli zájemci zúčastnit rozsáhlé ankety Most k lidem a vybrat z nabízených projektů takový, na který by město vynaložilo šest milionů korun.

Most: Občané v anketě vybrali opravy v penzionech pro seniory, město splní jejich přání v létě
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Jelikož výsledky byly velmi těsné, bylo nakonec rozhodnuto, že realizovány budou hned dvě investiční akce. Jednou z nich by mělo být i snížení energetické náročnosti Penzionu pro seniory v Albrechtické ulici. V současné době byla vyhlášena veřejná zakázka a samotné opravy jsou předběžně naplánovány na léto.

„Snížení energetické náročnosti v Penzionu pro seniory v Albrechtické ulici se bude týkat opravy lodžií a zateplení jihozápadní fasády budov A a B tohoto objektu kontaktním zateplovacím systémem, úpravu či výměnu konstrukci ovlivňovaných zateplováním objektu, jako jsou parapety, hromosvody nebo zábradlí, stejně jako úpravu okapového chodníku podél objektu. Stavební práce by měly začít po 1. červenci, skončit nejpozději do konce září a trvat osm týdnů,“ uvedl Jan Kritzbach z odboru investic mosteckého magistrátu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

16:31 Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

Na třídě 9. května provádějí zaměstnanci Technických služeb Tábor (TST) od 2. května 2024 ošetření k…