Most: Projekt firemního dobrovolnictví

08.09.2018 12:42

Třetí ročník projektu firemního dobrovolnictví společnosti Severočeská teplárenská se uskuteční ve středu 12. září 2018 v rámci pomoci Kojeneckému ústavu v Mostě.

Most: Projekt firemního dobrovolnictví
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Stejně jako loni vyvezou dobrovolníci děti za hranice ústavu, tentokrát však mezi zvířátka do Selského dvora v Braňanech. Každý účastník se bude během dopoledne věnovat jednomu z dětí, kterému tak zprostředkuje nevšední zážitek, pro jiné děti tak běžný.

„Svůj první projekt firemního dobrovolnictví pod názvem SETEP DAY zrealizovala společnost Severočeská teplárenská v roce 2016, kdy svou pomoc nabídla mosteckému kojeneckému ústavu. Den strávený s malými dětmi s pohnutými osudy zaměstnance nadchl natolik, že si přáli učinit z této akce tradici. Letos ovšem dochází k drobné změně a to místa, kam dobrovolníci s dětmi vyrazí. Předchozí dva roky si děti užívaly Zooparku v Chomutově, tentokrát to budou domácí zvířátka a koně v Selském dvoře v Braňanech,“ sdělila Miloslava Kučerová, tisková mluvčí komořanské teplárny.

Datum a čas:
středa 12. září 2018 v 8:00

Místo:
Kojenecký ústav v Mostě, Husitská 1683
v 8:30 přesun do Selského dvora v Braňanech

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Diskutovali nad možnostmi snížení dopravní zátěže

22:28 Znojmo: Diskutovali nad možnostmi snížení dopravní zátěže

Jak snížit dopravní zátěž ve Znojmě. To bylo hlavní téma diskuze odborníků v Centru Louka.