Nominujte děčínskou osobnost na Cenu města

25.08.2015 16:09

Do konce září je možné nominovat osobnosti na Cenu města Děčína. Ta je především morálním oceněním udělovaným za zvláštní zásluhy o rozvoj města Děčín nebo jeho propagaci v České republice či v zahraničí, nebo za významnou činnost nebo dílo v různých oblastech veřejného života, přinášející prospěch zejména občanům města Děčín nebo samotnému městu Děčín, nebo mající i celospolečenský význam.

Nominujte děčínskou osobnost na Cenu města
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

Poprvé byla Cena udělena v roce 2009, kdy ji získali Josef Waldmann, Rudolf Felzmann, posledními držiteli Ceny jsou Mahulena Čejková a Karel Bělina.

Nominace mohou občané posílat do konce září na adresu: Magistrát města Děčín, Odbor školství a kultury, Mírové nám. 1175/5, Děčín IV, 405 38, nebo na e-mail: posta@mmdecin.cz. Statut a pravidla udělování Ceny jsou k dispozici na webu města, odkaz Dokumenty/Školství, kultura, sport.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…