Nový Bor: Anketa - Ovlivněte budoucí využití sokolovny

08.02.2022 19:02 | Tisková zpráva

Město Nový Bor připravuje návrh na využití areálu sokolovny, který před časem převzalo od TJ Jiskra. Přispět svými názory a nápady mohou i obyvatelé Nového Boru prostřednictvím veřejné ankety.

Nový Bor: Anketa - Ovlivněte budoucí využití sokolovny
Foto: René Latko / novy-bor.cz
Popisek: Nový Bor

Budova sokolovny by měla v budoucnu sloužit jako spolkový dům, který by rozšířil nabídku volnočasových, společenských, sportovních a vzdělávacích aktivit. Místní spolky a organizace by tu měly najít stabilní zázemí pro svoji činnost a setkávání. Stávající tělocvična by se po rekonstrukci měla změnit na multifunkční prostor, který by kromě sportu sloužil také jako taneční a koncertní sál. K dispozici by měly být prostory pro školení či ubytování. Venkovní sportoviště by mohla doplnit zimní ledová plocha, děti by tu měly získat upravený prostor s herními prvky.

„Protože bychom chtěli, aby byl budoucí spolkový dům s celým areálem opravdu využívaným místem, považujeme za správné, aby definitivnímu rozhodnutí předcházela veřejná diskuse,“ řekl starosta Nového Boru Jaromír Dvořák.

Dotazník je v elektronické podobě dostupný ZDE.

Anketní lístek je k dispozici rovněž na podatelně Městského úřadu Nový Bor (nám. Míru 1), v Turistickém informačním centru (Kalinova 106) nebo v kavárně Městského kina. Na uvedená místa můžete odevzdat vyplněné anketní lístky, popřípadě je můžete naskenované zaslat e-mailem na adresu rpokorna@novy-bor.cz.

Anketa je anonymní a její uzávěrka je 30. 6. 2022. Výsledky budou k dispozici na webových stránkách www.novy-bor.cz, FB města a v Novoborském měsíčníku.

Anketní lístek k využití sokolovny ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…