Nový Jičín: Před Fokusem vzniklo hřiště s fitness prvky

20.04.2020 13:07

Nové venkovní hřiště s fitness prvky vzniklo před SVČ Fokus. Nápad na vznik tohoto sportoviště, které nese název Generace v pohybu – venkovní fitness, vznikl v loňském roce v rámci participativního rozpočtu, kdy občané mohli předkládat své návrhy na vylepšení života ve městě.

Nový Jičín: Před Fokusem vzniklo hřiště s fitness prvky
Foto: Nový Jičín
Popisek: Nový Jičín

 Projekt při finálním hlasování obdržel nejvíce hlasů a Město Nový Jičín tak přispělo na jeho realizaci částkou 99 994 Kč. Hřiště se skládá z bradel, stojanu na činky, hrazdy či závěsného systému TRX, na kterém jsou opravdu procvičit všechny svalové partie. Každý fitness prvek ještě doplní tabulka s informací, jak správně cviky provádět. Hřiště je určeno pro širokou veřejnost.

Druhým podpořeným projektem v rámci výzvy Projekty pro Nový Jičín 2019 je projekt Venkovní čítárna ve Smetanových sadech, díky kterému bude oblíbený park rozšířen o sdílenou knihovnu a 5 m dlouhý a 1,5 m široký relaxační prvek. U toho projektu bude konzultováno umístění čítárny v rámci parku s projektantem, který řeší aktualizaci projektové dokumentace pro celkovou úpravu Smetanových sadů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

7:37 Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

ZŠ Okružní na Jižních Svazích se stále pyšní přívlastkem Partnerská škola Českého volejbalového svaz…