Nový Jičín: Valašská rally přinese i dopravní omezení

31.03.2024 20:08 | Tisková zpráva

Motoristický závod Valašská rally 2024 se letos pojede v termínu 6. – 7. dubna.

Nový Jičín: Valašská rally přinese i dopravní omezení
Foto: Nový Jičín
Popisek: Nový Jičín

V souvislosti se závodem dojde v neděli 7. dubna od 8:15 do 16:00 hodin k dočasnému omezení provozu na lince 886604 – MHD Nový Jičín aut. nádr. – Kojetín – aut. nádr. u spojů 201, 203, 205, 207, kdy nebudou obslouženy zastávky: Skalky, Pod Svincem, Nad Čerťákem, Kojetín-Napajedlo, Kojetín a nemocnice. Tyto spoje budou přerušeny v zastávce Pod Skalkou, kde vyčkají odjezdu v opačném směru (viz jízdní řád ZDE).

Anketa

Škodí Andrej Babiš České republice?

13%
85%
hlasovalo: 41716 lidí

Bližší informace pro cestující o dočasném neobsloužení autobusových zastávek bude vyvěšeno na označnících dotčených autobusových zastávek, na webových stránkách města a také na webu Koordinátora ODIS s.r.o. Rovněž dojde k omezení provozu příměstských linek 697 a 988. Více informací naleznete ZDE.

Současně dojde k omezení provozu na silnici III/05716 v obci Hostašovice a na veřejných komunikacích v místních částech Bludovice, Straník a Kojetín na uvedených pozemních komunikacích bude úplná uzavírka s úpravou dopravního značení. Bližší informace, týkající se přechodných uzavírek a dočasných dopravních omezení, jsou dostupné na úřední desce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…