Olomouc: Informátoři dopravního provozu se osvědčili, v terénu zůstanou ještě další dva dny

10.04.2017 13:50

Ještě další dva dny zůstanou cestujícím MHD k dispozici na zastávce Hlavní nádraží v Olomouci informátoři dopravního provozu. Kvůli rekonstrukci ulice 1. máje a zahájení výluky tramvajového provozu je do terénu poslal Dopravní podnik města Olomouce.

Olomouc: Informátoři dopravního provozu se osvědčili, v terénu zůstanou ještě další dva dny
Foto: Hans Štembera
Popisek: Náměstí v Olomouci

V pátek 7. dubna a dnes, v pondělí 10. dubna v době do 6:00 do 10:00 hodin, informovali zaměstnanci dopravního podniku cestující a veřejnost o změnách v provozu MHD a rozdávali letáky s informacemi o výlukách. Vzhledem k tomu, že se jejich fungování osvědčilo, zůstanou na stejném místě k dispozici také v úterý 11. dubna a ve středu 12. dubna po stejnou dobu, tedy od 6:00 do 10:00 hodin.

„Chceme co nejvíce posílit informovanost cestujících a veřejnosti o nastalé situaci v městské hromadné dopravě související s opravou důležité spojnice do centra města. S vedením dopravního podniku chceme také dohodnout, aby se informátoři dopravního provozu v terénu znovu objevili v době konání velkých akcí ve městě, patří mezi ně například jarní etapa výstavy Flora Olomouc,“ reagoval primátor Antonín Staněk.

Informátoři jsou viditelně označeni reflexní vestou a rozdávají letáky s informacemi cestujícím.  Výluka v ulici 1. máje, která zasáhla do tramvajového provozu v Olomouci, začala v pátek 7. dubna. Nejen dopravní informace, ale vše, co potřebujete vědět o průběhu stavby, najdete na speciálním webu www.1maje.olomouc.eu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…