Olomouc: Třetí díl soutěže o kolo Specialized už ve čtvrtek

15.08.2017 10:05

Třetí ze čtyř kvalifikačních kol soutěže Specialized Grand Prix Semafor se pojede ve čtvrtek 17. srpna na olomouckém dopravním hřišti Semafor. Start je naplánován na 15 hodin.

Olomouc: Třetí díl soutěže o kolo Specialized už ve čtvrtek
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Seriál týmové dopravní soutěže odstartoval letos v květnu. Hlavní cenou pro absolutního vítěze finálového kola bude dětské kolo Specialized.

„Tým tvoří rodič, případně jiná ososba starší patnácti let, a dítěte, které zvládá jízdu na bicyklu a mladší patnácti let,“ vysvětlil manažer centra Semafor Josef Línek. Tým musí absolvovat čtyři soutěžní disciplíny teoretický test, jízdu zručnosti, základy poskytování první pomoci a praktickou jízdu na kole nebo koloběžce.

Z každého kvalifikačního kola postupují tři nejlepší do velkého finále. To se uskuteční 21. září. Opakovaná účast v kvalifikačních kolech je možná a soutěžícímu týmu se pro postup do finále počítá nejlepší dosažený výsledek.

„Vítězové jednotlivých kvalifikačních kol dostávají odměny ihned po vyhlášení,“ doplnil Línek.

V doprovodném programu soutěže se představí městská policie, Fakulta tělesné kultury UP, lanové centrum Proud nebo zábavné a nafukovací atrakce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…