Otrokovice: Rekonstrukce sportovní haly se blíží do finále

11.03.2018 19:02

Každou první středu v měsíci se mimo pravidelné týdenní kontrolní dny mohou scházet představitelé a zastupitelé města na staveništi Městské sportovní haly Otrokovice.

Otrokovice: Rekonstrukce sportovní haly se blíží do finále
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Zástupce zhotovitele a hlavní stavbyvedoucí informují vedení otrokovické radnice o aktuální situaci na stavbě a postupu prací. Ve středu 7. března se uskutečnil další kontrolní den. Práce na rekonstrukci sportovní haly začaly koncem dubna minulého roku.

 „Vše je připraveno tak, aby mohla být v polovině března zahájena realizace sportovní podlahy ve sportovní hale. Stavební připravenost je dostatečná, v hale i její přístavbě probíhají závěrečné a kompletační práce – např. dokončení akustických obkladů, malby, nátěry, instalace zařizovacích předmětů, montáž svítidel, apod. Nyní bude třeba soustředit síly na dokončení venkovních zpevněných ploch, terénních úprav a části fasády přístavby, které bylo nutno přerušit s ohledem na nevhodné klimatické podmínky. Měsíc duben je reálný pro předání stavby ze strany dodavatele. Následovat by měla montáž vnitřního vybavení,“ přiblížil aktuální práce Erik Štábl z odboru rozvoje města.

Podle aktuálních informací by mělo předání stavby proběhnout v plánovaném termínu v měsíci dubnu, kdy se předpokládá dokončování venkovních terénních úprav a odstraňování případných vad vznesených ze strany investora.

Další kontrolní den, kde se budou moci zastupitelé seznámit s dalšími postupy prací, se uskuteční 11. dubna 2018.

Dokončení stavby se tedy předpokládá na konci března s tím, že v měsíci dubnu se dokončí práce v okolí sportovní haly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

Euro je cestou k vyšší prosperitě a stabilitě naší ekonomiky

To tvrdíte vy. Pokud ale vím, třeba v Řecku měli Euro a dostali se do velkých finančních problémů, které pak řešili ostatní státy, takže kdyby byla vaše teze správná, jak to že se Řecko dostalo do takových dluhů a hrozil krach jejich ekonomiky?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín: Vrbické jezero je v pohybu, dračí lodě vystřídá triatlonová výzva

22:09 Bohumín: Vrbické jezero je v pohybu, dračí lodě vystřídá triatlonová výzva

Vrbické jezero se opět po roce promění v centrum dragonboatingu, týmové vodní disciplíny, v níž měří…