Písek: Loděnice bude otevřena po rekonstrukci

26.06.2018 9:16

V úterý 26. června v 10.00 hodin dopoledne bude slavnostně otevřen zrekonstruovaný objekt písecké loděnice.

Písek: Loděnice bude otevřena po rekonstrukci
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

„Investiční akci TJ Sokol Písek město podpořilo částkou 1,9 milionu korun. Rekonstrukce spočívala zejména v provedení kompletního zateplení hlavní budovy,“ říká místostarosta Josef Knot. Objekt má novou fasádu i okna a vyměněnou část zdravotně technických instalací. Hlavní budova byla vybavena systémem vytápění.

„Ve vlastní režii členové oddílu ve spolupráci se spolkem Písecká kanoistika provedli rekonstrukci a vybavení šatny, posilovny a došlo k vytvoření nové tělocvičny pro děti. Díky daru od písecké společnosti Casta máme také nové venkovní hřiště na míčové hry,“ informuje předseda oddílu Milan Kučera.

Členové oddílu rychlostní kanoistiky budou mít nyní podstatně lepší podmínky pro trénink i další volnočasové aktivity a budova loděnice jim díky vytápění nabídne celoroční zázemí.

„Náš sportovní oddíl má v Písku tradici a je historicky velmi úspěšný. Díky výborným mezinárodním výsledkům českých kanoistů jej navštěvuje více než 80 píseckých dětí a dorostenců a 24 dospělých. Věříme, že vylepšené prostory přilákají další budoucí naděje píseckého sportu,“ dodává Marek Vojáček ze spolku Písecká kanoistika.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…