Plzeň: Borská ulice včetně křižovatky Belánka sezrekonstruuje

03.03.2015 18:16

V polovině března se rozběhnou stavební práce rekonstrukce křižovatky Belánka a Borské ulice, přičemž práce budou prováděny v úseku od křižovatky ulic Klatovská x Borská po křižovatku Borská x Němejcova a Chelčického.

Plzeň: Borská ulice včetně křižovatky Belánka sezrekonstruuje
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

„Vlastní práce budou rozděleny do několika etap – v té první od 16. března do 15. dubna 2015 se práce budou provádět za úplného provozu, pouze na chodnících a za vyblokování parkovacích stání“, informuje Radoslav Škarda, první místostarosta centrálního obvodu.

V dalších etapách budou práce prováděny za úplného uzavření Borské ulice v úseku od Klatovské po křižovatku s Němejcovou ulicí pro běžný provoz od 16. dubna do konce prázdnin. MHD bude v tomto termínu projíždět stavbou popřípadě po objízdných trasách. Provoz by měl být obnoven 24. srpna 2015. Stavba bude dál pokračovat mimo vozovku, kdy se budou dodělávat chodníky a parkoviště do konce listopadu 2015.

„Chtěli bychom občany požádat o trpělivost, zvlášť při uzavření Borské ulice. Nejedná se totiž o investiční akci obvodu. Investorem rekonstrukce je Odbor investic Magistrátu města Plzně“, doplňuje starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer.

V průběhu stavební akce bude pracováno také na přeložce vodovodu, dešťové kanalizaci, obnově odlehčovací stoky, přeložkách kabelu VN a NN, přeložce kabelovodu ČTc, přeložce plynovodu STL, trakčním vedení MHD a na konstrukci komunikace a chodníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

19:06 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného javoru v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…