Plzeň: Primátor si prohlédl prostory budoucího 4x4 Cultural Factory na Světovaru

24.08.2011 11:59

přítomnosti autorky studie Kateřiny Melenové navštívil primátor Martin Baxa prostory bývalého pivovarského areálu Světovar, aby se na místě seznámil s řešením revitalizace dvou objektů, ve kterých má vzniknout kulturní multifunkční prostor 4x4 Cultural Factory Světovar (4x4 CF).

Plzeň: Primátor si prohlédl prostory budoucího 4x4 Cultural Factory na Světovaru
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

V březnu na svém jednání Rada města Plzně pověřila Útvar koordinace evropských projektů koordinací činností spojených s projektovou přípravou ve spolupráci se společností Plzeň 2015 a s termínem březen 2013.

Primárním cílem projektu je aktivizace a profesionalizace kulturních služeb v Plzni spojená s účinnou revitalizací a reanimací areálu Světovar.

4x4 CF má poskytovat moderní kulturní služby s přidanou hodnotou prostřednictvím nejširšího spektra umělců, neziskových organizací a dalších kulturních, komunitních a vzdělávacích občanských aktivit. V tomto smyslu se jedná o jedinečný a důležitý projekt v rámci Evropského hlavního města kultury 2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jičín: Město osloví Mendelovu univerzitu kvůli spolupráci na průzkumu lipové aleje

7:17 Jičín: Město osloví Mendelovu univerzitu kvůli spolupráci na průzkumu lipové aleje

Město Jičín osloví brněnskou Mendelovu zemědělskou univerzitu, konkrétně Lesnickou a dřevařskou faku…