Plzeň: Zahrada Měšťanské besedy nabídne ještě dvě letní vystoupení

07.08.2019 7:32

V zahradě plzeňské Měšťanské besedy se uskuteční poslední dvě venkovní vystoupení. Návštěvníci se mohou 19. srpna těšit na koncert slovenské šansoniérky Sidi Tobias a 4. září na druhý díl improvizační komedie Commedia dell‘ Arte s Pavlem Liškou, Markem Danielem a Taťánou Dykovou.

Plzeň: Zahrada Měšťanské besedy nabídne ještě dvě letní vystoupení
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Szidi Tobias zazpívá písně z nejnovějšího alba Sedmoláska, zazní i její oblíbené skladby z předchozích alb. Commedia dell´arte II na téma Mechanická žena aneb Krize identity aneb Návrat do dětství je volným pokračováním prvního dílu úspěšné improvizované komedie. Známé postavy se vracejí v novém milostném příběhu plném převleků a vtipných zápletek.

Další představení se již odehrají ve vnitřních sálech Měšťanské besedy – například 24. září přijede britský premiér v podání Petra Nárožného v komedii: Co takhle ke zpovědi, 14. října se diváci pobaví u hudební komedie MilujuTě, ale! v režii Antonína Procházky, který je plzeňským oblíbencem. Představí se také Karel Roden s Janou Krausovu hned ve dvou divadelních hrách – 21. října v Sex pro pokročilé a 8. prosince v inscenaci Otevřené manželství.

V říjnu budou koncertovat Dan Bárta se skupinou Ilustratosfér, a to 10. října, a 20. října zpěvačka Barbora Poláková, která letos získala dvě ceny Anděl.

Při pořadu Listování Lukáše Hejlíka (7. října) se návštěvníci dovědí více o knize Jaroslava Rudiše s názvem Český ráj, což je novela o současných mužích. Další knihou, kterou do besedy přiveze představit přímo její autor, americký spisovatel Robert Fulghum, je publikace Opravář osudů, jejíž děj se odehrává u nás v Česku. Literární pořad se uskuteční 17. října.

Podrobný program je uveden na www.mestanska-beseda.cz. Vstupenky lze zakoupit prostřednictvím tohoto portálu a na předprodejních místech na náměstí Republiky 41 nebo v Měšťanské besedě, Kopeckého sady 13 v Plzni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

22:09 Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

Zhotovitele netypické, zato velmi atraktivní stavby hledá město Ostrava. Zoologická zahrada a botani…