Plzeň: Zóna placeného stání se od února rozšíří

28.01.2018 16:00

Od 1. února 2018 dochází ke zpoplatnění ulic západně od Klatovské ulice směrem k Centrálnímu autobusovému nádraží. Jedná se o ulice Kollárova (úsek Palackého ulice – Karlova), Budilova, Tovární, Divadelní, Kovářská, Poděbradova (úsek Kovářská – Karlova), U Tržiště, Husova (úsek kardinála Berana – Karlova) a Tylova (úsek Klatovská – kardinála Berana). Dané ulice spadají do parkovací zóny F.

Plzeň: Zóna placeného stání se od února rozšíří
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Hodinová sazba za parkování v dané zóně bude stát deset korun za hodinu. Předplatitelská karta pro rezidenty vyjde na 700 korun za rok. Časový úsek placeného parkování je stejný jako v ostatních zónách placeného stání, tedy od 7 do 19 hodin.

Bezplatné parkování v této lokalitě je možné na parkovišti pod autobusovým nádražím v Kotkově ulici. Parkoviště za 4,7 milionů korun bylo vybudováno jako součást nově vzniklé zóny placeného parkování.

Více informací o parkování v Plzni najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…