Poděkování bývalým zastupitelům a pracovnicím Ašských služeb

03.01.2019 7:32 | Zprávy

Starosta Aše Dalibor Blažek předal děkovné dopisy trojici bývalých zastupitelů, kteří v zastupitelském sboru zasedali dlouhá léta a v říjnových volbách nebyli zvoleni.

Poděkování bývalým zastupitelům a pracovnicím Ašských služeb
Foto: wikipedia
Popisek:

Slavnostní akt se odehrál v úvodu prosincového zasedání zastupitelstva. Děkovný dopis a dárkový koš za potlesku zastupitelů převzala Mgr. Marie Borsiková (ČSSD). Další dva bývalí zastupitelé, Petr Čekal a Helena Březinová (oba KSČM), se zasedání ze zdravotních či pracovních důvodů nemohli zúčastnit, a tak jim bylo poděkováno v kruhu rodiny.

Nejen dlouholetí komunální politici, ale také trojice pracovnic společnosti Ašské služby byla za svou práci oceněna. Děkovné dopisy a dárkového koše obdržely pracovnice úseku veřejné zeleně, paní Monika Schnattlingerová a Jana Holečková, a rovněž jejich bývalá kolegyně, paní Margita Siváková, všechny za dlouholetou vzornou péči o veřejnou zeleň a čistotu města.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

porodnost

Paní Schillerová, nemyslíte, že alfou a omegou zvýšení porodnosti je kromě toho, co píšete hlavně zvýšení životní úrovně občanů ČR a zvýšení mezd? A jestli si to myslíte, máte i plán, jak toho docílit? A co jste proto udělali dosud - třeba za období, kdy jste byli ve vládě a třeba vy sama jste byla ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Mobilní letní kino vstupuje do druhé sezóny. Hrát bude každou prázdninovou středu

16:31 Přerov: Mobilní letní kino vstupuje do druhé sezóny. Hrát bude každou prázdninovou středu

Big Lebowski, Sex ve městě, Matka v trapu, Mrtvá nevěsta Tima Burtona, Gump – jsme dvojka, Osvícení,…