Praha 4: Návrh na zřízení samostatné Základní školy Jitřní získal i podporu rodičů

23.06.2017 8:34

V úterý 20. června proběhlo v jídelně ZŠ Jitřní výjezdní jednání Školské komise a setkání zástupců radnice s rodiči žáků ZŠ Filosofská, pracoviště Jitřní. Návrh na rozdělení stávajícího subjektu na dvě plnohodnotné, samostatné základní školy ZŠ Filosofská a ZŠ Jitřní si získal podporu jak Školské komise, tak přítomných rodičů.

Praha 4: Návrh na zřízení samostatné Základní školy Jitřní získal i podporu rodičů
Foto: lipensko.org
Popisek: Nuselská radnice

Rada městské části Praha 4 hodlá předložit Zastupitelstvu městské části Praha 4 návrh na rozdělení stávajícího subjektu ZŠ Filosofská na dvě samostatné základní školy ZŠ Filosofská a ZŠ Jitřní.

Důvody, pro které byly v minulosti tyto školy sloučeny, již pominuly a očekáváme, že nebudou relevantní ani v budoucnosti. Ředitelka Dr. V. Mašková vede školu natolik dobře, že každou ze škol dnes navštěvuje více než 450 žáků.

V pondělí 19.6. se proto v objektu Jitřní konalo zasedání Školské komise a následně i setkání zástupců radnice a rady školy s rodiči.

Záměr rozdělit stávající sloučený subjekt na dvě plnohodnotné základní školy získal jednoznačnou podporu komise i rodičů. Pokud vše půjde hladce, tak od 1.9.2018 by již fungovaly dvě samostatné základní školy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf nechá zateplit panelový dům v ulici Karolíny Světlé, práce začnou během léta

11:33 Varnsdorf nechá zateplit panelový dům v ulici Karolíny Světlé, práce začnou během léta

Šestnáct milionů korun má město připraveno v rozpočtu na zateplení panelového domu v ulici Karolíny …