Praha 5: Malebná náplavka ožije Pražskými vinařskými a rybími slavnostmi

19.05.2022 8:38 | Tisková zpráva

O víkendu 10. a 11. června 2022 bude Hořejší nábřeží pražské Náplavky patřit všem milovníkům skvělých vín a rybích specialit, a to nejen na talíři.

Praha 5: Malebná náplavka ožije Pražskými vinařskými a rybími slavnostmi
Foto: MČ Praha 5
Popisek: Radnice Prahy 5

Atmosféra centra Prahy, nejkvalitnější vína od vinařů z české a moravské produkce, gastronomické zážitky z tradičně i netradičně připravených ryb a doprovodný program pro celou rodinu v podání těch nejlepších buskers, na to vše se mohou návštěvníci těšit. Všem příchozím se otevře i řeka Vltava a z jedné strany na druhou budou jezdit a převážet zájemce lodě a přívozy.

Malebná smíchovská náplavka bude v pátek 10. června od 13 hodin a v sobotu 11. června od 11 hodin patřit všem gurmánům. Na své si přijdou všichni, kteří si o víkendu chtějí užít zajímavý program v centru Prahy. A nebude chybět hudba a dobré jídlo i pití. Celý program doprovodí příjemná a stylová hudba v podobě pouličního umění, tzv. busking.

„Pracujeme s tradicí a naše slavnosti navazují na Pražské rybářské slavnosti. Kulinářům a milovníkům gastronomie nemusím připomínat, že k dobré rybě patří dobré víno. Na náplavkách se tyto věci snoubí v jedinečnou harmonii chuťových prožitků,“ říká dramaturg Pražských vinařských slavností Jiří Vrtiš.

V příjemném prostředí ochutnáte kulinářské speciality či netradičně připravené rybí pochutiny. Návštěvníkům se otevře i řeka Vltava, po které je budou přepravovat lodě a přívoz. Vstup na akci je zdarma.

Partnery akce jsou Hudba na vinicích, Vinný košt, Umění vína a RedHead music. Více informací se dozvíte ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…