Praha 5: Šachový memoriál Růženy Suché - Dobiášové

17.10.2012 18:21

Smíchovská radnice se stala v sobotu 13. října 2012 dostaveníčkem 124 mladých milovníků hry královské, kteří v doprovodu svých nejbližších, trenérů a vedoucích, přijeli bojovat na šachovnicích, ve XX. Ročníku mezinárodního turnaje mládeže čtyřčlenných družstev „Memoriálu mezinárodní mistryně Růženy Suché - Dobiášové“.

Praha 5: Šachový memoriál Růženy Suché - Dobiášové
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 5

Záštitu nad turnajem převzal JUDr. Petr Lachnit, zástupce starosty Městské části Praha 5, který při zahájení turnaje hráče pozdravil a popřál jim hodně zdaru v nastávajících bojích.

Hrálo se Švýcarským systémem, kategorie, 7 kol 2x25 minut na partii pro juniory, 9 kol 2x20 minut pro žáky podle pravidel FIDE pro Rapid šach, olympijské bodování. Boje na špici startovního pole byly vyrovnané a tak o vítězi rozhodlo až poslední kolo. Pěkné poháry a věcné ceny zajistil pořadatel Šachový klub Smíchov díky těm, kteří turnaj podpořili. Hráči vyjádřili svůj dík mohutným potleskem Úřadu Městské části Praha 5 za dlouhodobou podporu šachového sportu na Praze 5.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha5.cz

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Litoměřice: Premiéra Záložky se nesla v příjemném duchu

16:31 Litoměřice: Premiéra Záložky se nesla v příjemném duchu

Malý knižní festival Záložka uspořádaný Knihovnou Karla Hynka Máchy v Litoměřicích má za sebou úspěš…