Praha 5: Vyražte s dětmi na velký Pohádkový les v Zahradě Kinských v sobotu 5. října 2019

30.09.2019 9:18

Máte rádi pohádky? Chcete si hrát a dobře se pobavit? Vstupte alespoň na jeden den do zakleté říše plné čarokrásných rusalek, vodníků a skřítků.

Praha 5: Vyražte s dětmi na velký Pohádkový les v Zahradě Kinských v sobotu 5. října 2019
Foto: Praha 5
Popisek: Pohádkový les

Městská část Praha 5 a společnost Velká dobrodružství pro vás připravily na sobotu 5. října od 10 -17 hodin speciální dětský pohádkový les s názvem Skřítkové a víly. Na krátké trase parkem na vás i vaše děti budou čekat pohádkové postavy a zvířátka ze začarovaného lesa. Děti budou u každého z nich muset plnit úkoly. Dokáží vylovit larvy z mraveniště a donést zrnka máku ke staré makovici? Pomůžou vranímu skřetovi postavit domeček a hastrmánkovi rozpoznat jedovaté bylinky? Po splnění všech úkolů dostanou malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání.

Pohádkový les

Trasa pohádkového lesa začíná u Musaionu a vstupné je zdarma. Akce se koná pod záštitou radního MČ Praha 5 JUDr. Petra Lachnita. Pokud chcete být přednostně posláni na cestu v čase, který vám vyhovuje, zaregistrujte se na akci (ZDE) do formuláře v rubrice Pohádkový les. Přijít můžete ovšem i bez registrace. Doražte v jakémkoliv počasí. Budete se dobře bavit!

Pohádkový les

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Za Žateckým pokladem

16:31 Žatec: Za Žateckým pokladem

Regionální muzeum nabízí zábavu i dobrodružství v nové aplikaci.