Praha nabízí aplikaci pro sledování vodních toků

06.04.2017 10:00

Hlavní město vytvořilo on-line aplikaci pro chytré mobilní telefony, která umožňuje sledovat vodní stavy a průtoky v povodí dvou největších vodních toků, Botiče a Rokytky. Aplikace se jmenuje Průtoky Praha a je volně dostupná na Google Play pro systém Android 4.0 a vyšší.

Praha nabízí aplikaci pro sledování vodních toků
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha, logo

Hlavní město k sestavení aplikace přistoupilo po zkušenostech z povodní v roce 2002 a především v roce 2013. Je určena nejen pro orgány veřejné správy nebo krizového řízení, ale také pro širokou veřejnost.

„Aplikace Průtoky Praha přehlednou formou zobrazuje aktuální data z osmi limnigrafických stanic, které sledují stavy vody na Botiči a Rokytce, a to nejen na území hlavního města Prahy, ale i na území Středočeského kraje,“ uvedla radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: Na setkání za hokejkou představíme návrh smyslové zahrady

22:05 Kopřivnice: Na setkání za hokejkou představíme návrh smyslové zahrady

Prostor za „hokejkou“ čekají velké změny, na místě asfaltové plochy poblíž sociálně terapeutických d…