Praha vybrala zhotovitele protipovodňového opatření v Karlíně a Libni

12.12.2012 16:22

Rada hlavního města dnes souhlasila s výběrem nevhodnější nabídky podané ve veřejné zakázce na zhotovitele díla stavby Protipovodňová opatření na ochranu metropole v městských částech Karlín – Libeň (Maniny). Komise vybrala jako nejvhodnějšího uchazeče firmu Dálniční stavby Praha, a.s., jejíž nabídka byla vyhodnocena jako ekonomicky nejvýhodnější.

Praha vybrala zhotovitele protipovodňového opatření v Karlíně a Libni
Foto: Hans Štembera
Popisek: Střechy na Malé Straně

Veřejná zakázka byla zadána formou užšího řízení, zahájeného dne 30. 3. 2012, odesláním oznámení o zakázce do Informačního systému o veřejných zakázkách do data 21. 5. 2012. „Předmětem této veřejné zakázky je demolice podzemních a základových částí objektů bývalého stavebního dvora, odstranění zpevněných ploch a sanace bodových znečištění v prostoru bývalých budov laminátovny a autodopravy. Také bude proveden odvoz materiálu lodní dopravou a rekultivace území. Chceme zlepšit zabezpečení této lokality v případě povodní. Celková cena výstavby činí devadesát tři milionů korun včetně DPH. Stavba bude financována z rozpočtu Odboru městského investora hlavního města Prahy,“ konstatoval radní pro oblast Infrastruktury Pavel Richter (TOP 09).

Komise převzala od pověřeného zástupce zadavatele celkem 16 nabídek. Všechny byly podrobně kontrolovány a analyzovány z hlediska obsahové správnosti a doložení veškerých náležitostí vyžadovaných zákonem a zadavatelem ve vyhlášených podmínkách soutěže.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Inline areál má nové ekologické vybavení

7:37 Opava: Inline areál má nové ekologické vybavení

Inline areál v sousedství víceúčelové sportovní haly v Žižkově ulici se probouzí do druhé sezony své…