Přátelství mezi Bruntálem a Gaszowicemi pokračuje!

16.04.2016 18:57

Děti z Mateřské školy Bruntál, Okružní 23 se již potřetí zúčastnily olympiády pro předškoláky pořádané v polské gmině Gaszowice.

Přátelství mezi Bruntálem a Gaszowicemi pokračuje!
Foto: bruntal.net
Popisek: Náměstí města Bruntál

Každý rok se jednotlivé obce v pořádání střídají, letošní osmý ročník se konal v malebné vesničce Czernice. Delegaci soutěžících dětí výborně připravily paní učitelky pod vedením ředitelky Ivy Stuchlíkové.

Nejmladší obyvatele Bruntálu přijel povzbudit i pan místostarosta Vladimír Jedlička, který setrval v dlouhém přátelském rozhovoru s wujtem gminy Pavlem Bugdolem. Na tribuně pak fandil spolu se zástupci oddělení školství Romanou Flajzarovou a Radkem Štollerem.

Naše děti statečně bojovaly a domů si odvezly vedle spousty zážitků i zlaté medaile.  Děti z Polska přijedou na oplátku k nám již 25. května a věříme, že se jim bude v Bruntále líbit stejně, jako nám všem v Gaszowicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…