Pražský magistrát srdečně zve na Velikonoční jarmark do Škodova paláce

11.03.2016 19:30

Velikonoční jarmark s prezentacemi výrobků chráněných dílen, terapeutických skupin i ukázkami prací studentů pražských odborných škol se uskuteční ve středu 16. března od 9.00 do 17.00 ve vestibulu Škodova paláce. Všichni jsou srdečně zváni.

Pražský magistrát srdečně zve na Velikonoční jarmark do Škodova paláce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha

Návštěvníci jarmarku se mohou těšit na pestrou nabídku různých dekoračních předmětů, ale také potravin, svíček, mýdel, hraček a podobně. A protože se jedná o Velikonoční jarmark, chybět samozřejmě nebudou i výrobky s touto tématikou. Své práce předvedou i studenti tří pražských odborných škol, konkrétně Středisko praktického vyučování - zlatníci, Střední škola umělecká a řemeslná a Střední zahradnická škola.

Návštěva jarmarku a zakoupení předváděných výrobků je pěknou příležitostí podpořit jak mladé adepty řemesel, tak i klienty a zaměstnance chráněných dílen i terapeutických skupin.

„„Kdo jiný než státní správa a samospráva mají jít příkladem. Počínaje zaměstnáváním lidí se zdravotním postižením a konče pořádáním smysluplných akcí, na kterých se prezentují aktivity, šikovnost těchto lidí. Jsem rád, že po vánočním jarmarku tu máme hned další akci,“ uvedl pražský zastupitel a předseda Výboru pro výchovu a vzdělávání ZHMP Patrik Nacher. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Dopřejte dětem léto plné zážitků, Fond pomoci pomůže zaplatit i letní tábory

22:05 Olomouc: Dopřejte dětem léto plné zážitků, Fond pomoci pomůže zaplatit i letní tábory

Pomoc s vyššími náklady při plánování prázdninových aktivit dětí. I to je jedním z cílů sociální pol…