Přerov: Dva a půl milionu korun do sportu. Takovou částku navrhli radní

09.10.2020 10:02

Pro finanční podporu vrcholového a výkonnostního sportu zvedli ruku přerovští radní – navrhují, aby sportovcům bylo v roce 2021 přispěno částkou 2 a půl milionu korun. Konečné slovo ještě bude patřit zastupitelům, kteří se sejdou 19. října.

Přerov: Dva a půl milionu korun do sportu. Takovou částku navrhli radní
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Pokud tento program odsouhlasí, mohou sportovci a sportovní kluby podávat od 23. listopadu do 4. prosince žádosti. Tiskopisy budou k dispozici od konce října v Městském informačním centru, na odboru sociálních věcí a školství nebo na webu města - a místem pro podání žádosti se stane podatelna na adrese Bratrská 34.

„Dotační program je zaměřený na podporu sportovních klubů a spolků, jejichž dospělí sportovci reprezentují Přerov na vrcholové a výkonnostní úrovni v nadregionálních soutěží,“ osvětlil náměstek přerovského primátora Petr Kouba. Jak dále upřesnil, program myslí i na organizaci a realizaci významných sportovních akcí pro dospělé na národní a mezinárodní úrovni, které zpropagují město v médiích či na sociálních sítích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…