Přerov: Peníze z charitativního punče dostanou vozíčkáři

20.01.2023 21:23 | Tisková zpráva

13 802 korun - takový je výtěžek charitativního punče. Přerovský primátor Petr Vrána si v závěru prosince stoupl za prodejní pult jednoho stánku a nabízel návštěvníkům vánočních trhů punč za minimální částku 50 korun.

Přerov: Peníze z charitativního punče dostanou vozíčkáři
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Výtěžek z této dobročinné akce byl dnes předán Ivaně Apolenářové, která zastupuje sdružení Alfa Handicap. „Peníze věnujeme našemu pobočnému spolku Vozíčkáři Přerov na plavání handicapovaných – na pořádání jedné z oblíbených soutěží, které se konají na bazéně,“ uvedla Ivana Apolenářová, která převzala šek z rukou primátora Petra Vrány a živnostníka Jana Jakeše, který punče pro charitativní účely věnoval.

Přerované byli v rámci vánočních svátků štědří. Nejenže si přišli koupit punč, ale také nastřádali rekordních 35 tisíc korun do kasičky, umístěné od začátku adventu do Tří králů v blízkosti vánočního stromu. Z této částky bude podpořena terénní odlehčovací služba, kterou provozuje Charita Přerova. Zakoupeny mají být dvě mobilní vany a aktivizační, relaxační a masážní pomůcky pro seniory.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

7:37 Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

Třetí ročník zábavné akce pro celou rodinu, kterou uspořádalo statutární město Ústí nad Labem, přilá…