Příbram: Město zvažuje podání žádosti o dotaci na nákup nádob a pytlů

20.09.2017 16:06

V rámci zkvalitnění třídění papíru a plastů zvažuje město Příbram podání žádosti o dotaci na nákup nádob a pytlů pro občany města.

Příbram: Město zvažuje podání žádosti o dotaci na nákup nádob a pytlů
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Projekt je cílen do lokalit s velkou docházkovou vzdáleností ke kontejnerům na vytříděné odpady a do míst, kde není možné umístění dalších kontejnerů. Tímto dojde ke zvýšení komfortu sběru vytříděných odpadů.

Jde o tyto vytipované lokality: Orlov, Lazec, Sázky, Zdaboř (ulice Táborská, Písecká, Blatenská, Klatovská, Čimelická, Bohutínská, Pecovská, Mirotická, Alisova, Ke Skalám, Ke Statku, V Aleji, Lomená, Zdabořská, Na Planinách, Vodňanská, U Průhonu, Na Samotě, Pod Šorfíkem) a Březové Hory (ulice Kozičínská, Nad Litavkou, Na Valdeku, Na Struhách, Havířská, Heyrovského, Spálená, Horymírova, Třemošenská, Pod Kovárnami, Pod Struhami, Rudná, Šemberova, nám. Hynka Kličky, Jarolímkovy Sady, Příční, Rytířská, Schovaná, Úzká, Skalní, Libušina).

Žadatelem bude město Příbram. V případě přidělení dotace na tento projekt budou nádoby zapůjčeny do domácností zdarma. Pytle na papír a plasty (předpoklad 12 pytlů na papír a 24 pytlů na plasty za rok) budou poskytovány také zdarma. Vytříděné odpady bude svozová firma v pravidelných intervalech odvážet přímo od vašich domovů.

Dotazník:

Poskytnutí nádob nebo pytlů je podmíněno odevzdáním tohoto dotazníku.

Vyplněné dotazníky odevzdávejte do 06.10.2017 do připravených sběrných boxů v infocentru v budově Zámečku (Tyršova 106), na podatelně městského úřadu v budově radnice (Tyršova 108) a na Odboru životního prostředí (U nemocnice 19B).
Sken podepsaného dotazníku je možné také odeslat elektronickou formou na adresu ZDE. Na tuto adresu můžete směřovat i případné dotazy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…