Rada města vybrala vítěze urbanisticko – architektonické soutěže o návrh píseckého centra

11.03.2016 20:15

Rada města na svém dnešním jednání schválila výsledek urbanisticko – architektonické soutěže o návrh „Revitalizace historického centra města Písek ”.

Rada města vybrala vítěze urbanisticko – architektonické soutěže o návrh píseckého centra
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

„Předmětem soutěže bylo zpracování soutěžního návrhu řešení revitalizace prostoru historického centra města Písek, zahrnující specifikaci využití území, prostorové a architektonicko-urbanistické řešení skladby řešeného území, zeleně, dopravních vztahů a dopravy v klidu v návaznosti na celkovou městskou dopravu,“ popisuje vedoucí odboru investic a rozvoje Václav Filip.

„Vítězem se stal MCA atelier s.r.o. - ing. arch. Miroslav Cikán, na druhém místě se umístil ilex design s.r.o. a jako třetí v pořadí rada vybrala společnost Ars Fabrica, s.r.o. Na téma revitalizace centra a koncepce městské dopravy bude navíc Město Písek pořádat veřejnou besedu na přelomu měsíce března a dubna letošního roku,“ říká místostarosta Josef Knot (TOP09).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Slavnostní nástup k 30. výročí založení 4. brigády rychlého nasazení

19:27 Žatec: Slavnostní nástup k 30. výročí založení 4. brigády rychlého nasazení

4. brigáda rychlého nasazení byla založena 1. července 1994 jako reakce na potřebu moderní a efektiv…