Rýmařov: Město zateplí bytové domy na ulici Julia Fučíka

23.04.2017 7:33

Město Rýmařov získalo finanční podporu z Ministerstva pro místní rozvoj, Integrovaný regionální operační program na projekt „Regenerace bytových domů J. Fučíka 85/89, J. Fučíka 86/90 a J. Fučíka 87/91, Rýmařov“.

Rýmařov: Město zateplí bytové domy na ulici Julia Fučíka
Foto: wikimedia.org/Martin Kotačka
Popisek: Rýmařov

Jedná se o tři bytové domy, každý o čtyřech bytech všechny o velikosti 3+1. Cílem projektů je snížení energetické náročnosti domů, snížení výdajů na vytápění, snížení emisí skleníkových plynů (především CO2), zvýšení životní úrovně obyvatel žijících v domech, zhodnocení nemovitostí v majetku města Rýmařov a zvelebení (zkulturnění) vnějšího prostředí města Rýmařova.

Bude provedeno zateplení obvodových konstrukcí kontaktním zateplovacím systémem, výměna vstupních a balkónových dveří a oken, zateplením stropu sklepů a podlahy půdy. Realizace je plánována na r. 2018. Celková dotace činí 31,5 % skutečně vynaložených způsobilých výdajů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.