Tanvald: Začala revitalizace městského stadionu

19.04.2017 14:45

Na začátku měsíce dubna byly zahájeny práce na revitalizaci městského stadionu na sídlišti Výšina. Zhotovitelem projektu je na základě provedeného výběrového řízení firma SWIETELSKY stavební s.r.o., se sídlem Pražská tř. 495/58, České Budějovice. Náklady projektu jsou přes 19 mil. Kč. Práce by měly být dokončeny do 1. září 2017.

Tanvald: Začala revitalizace městského stadionu
Foto: Tanvald.cz
Popisek: Tanvald

Záměrem města je, z již zastaralého a jednostranně využívaného sportoviště, vybudovat víceúčelový areál, který bude sloužit celoročně sportovcům a široké veřejnosti. Každý návštěvník si určitě vybere z rozmanité nabídky ploch určených pro různá sportovní odvětví.

Mimo atletické dráhy zde vznikne in-line dráha, plochy pro skok do výšky a do dálky a pro badminton, plocha s prvky workoutu, boulder stěna, kurt pro plážový volejbal a další. Pro potřeby školní družiny zde bude vybudováno venkovní víceúčelové hřiště.

V zimním období se počítá s tím, že na spodním hřišti  bude kluziště. Součástí této revitalizace je i vybudování osvětlení víceúčelového hřiště a vnější spojovací lávky do 2. NP sousední budovy č.p. 589 ul. Sportovní.

Město má zájem na vytvoření vhodných podmínek pro posílení výchovy ke sportu a zdravému životnímu stylu, neboť město Tanvald vždy bývalo a chce být i nadále městem, kde to sportem žije. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

Korespondenční volba

Jak se bude prosím kontrolovat platnost dokladů (OP, pas a pod.) při korespondenční volbě ? Děkuji za info. Tůmová

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Koupaliště začalo s čištěním a napouštěním bazénů

7:17 Turnov: Koupaliště začalo s čištěním a napouštěním bazénů

Koupaliště v areálu Maškovy zahrady se začalo chystat na devátou sezónu. Pokud půjde vše podle plánu…