Třebíč: Cenu hejtmana získalo město, bodovaly i průmyslovka a centrum

23.04.2019 11:38 | Zprávy

V již čtvrtém ročníku soutěže v oblasti společenské odpovědnosti bylo přihlášeno 29 subjektů v celkem čtyřech kategoriích (soukromý sektor do 250 zaměstnanců, soukromý sektor nad 250 zaměstnanců, veřejný sektor – obce a veřejný sektor – ostatní). V kategorii soukromý sektor bodovaly firmy B:TECH, Požární bezpečnost a První brněnská strojírna Velká Bíteš, ve veřejném sektoru získaly ocenění Zdravotnická záchranná služba Kraje Vysočina a město Třebíč.

Třebíč: Cenu hejtmana získalo město, bodovaly i průmyslovka a centrum
Foto: rep
Popisek: Třebíč

V kategorii veřejný sektor – obce získala 1. místo třebíčská radnice. „Městský úřad v Třebíči je otevřená a komunikující organizace, která poskytuje profesionální a efektivní službu občanům města, podporuje růst svých zaměstnanců a ve spolupráci s veřejností se podílí na všestranném rozvoji města Třebíče. A já chci poděkovat nejenom zaměstnancům úřadu, ale také Třebíčanům, kterým není jejich město lhostejné,“ uvedl starosta Třebíče Pavel Pacal, který od hejtmana Jiřího Běhounka cenu převzal.

Druhé místo v kategorii veřejný sektor – ostatní získala Střední průmyslová škola Třebíč, třetí místo vybojovalo Třebíčské centrum z. s.

Cenu hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost uděluje Kraj Vysočina za podpory partnerů: Krajské hospodářské komory Kraje Vysočina, KOUS Vysočina, z. s., a Vysočina Education, p. o., CZESHA – Unie školských asociací ČR.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

dezinformace

Co přesně je podle vás dezinformace? Nemyslíte, že by si to měl každý vyhodnotit sám? Myslíte, že pravda se pozná vždy na první pohled? Vždyť spousta věcí se prokáže až časem. To bylo třeba povyku, když byl někdo proti očkování proti covidu, protože lidi stejně neochrání a ejhle, za čas se ukázalo, ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rokycany: Den plný sportu nabídne Roadshow Sportmanie

22:28 Rokycany: Den plný sportu nabídne Roadshow Sportmanie

Masarykovo náměstí v Rokycanech se ve středu 19. června stane centrem sportu. Odbor sportu Magistrát…