Trutnov: Zateplení Základní školy Mládežnické bude kompletní

18.02.2017 21:00

V roce 2015 bylo díky dotaci provedeno zateplení ZŠ Mládežnické – pavilony A a B1. Nyní probíhá druhá etapa prací, a to na pavilonech B2, C, D, E.

Trutnov: Zateplení Základní školy Mládežnické bude kompletní
Foto: virtualczech.cz
Popisek: Náměstí v Trutnově

„Díky kompletnímu zateplení budov snížíme tepelné ztráty a energetickou náročnost školy na vytápění,“ dodává Ivan Adamec, starosta města Trutnova.  

Akce „Zateplení ZŠ Mládežnická - pavilon B2, C, D, E" řeší kompletní výměnu oken a zateplení vnější fasády a střech jednotlivých pavilonů objektu školy. „Tato etapa navazuje na předloňské práce na pavilonech A a B1. Následně by měla být škola kompletně zateplena,“ dodává trutnovský starosta. Díky projektu škola za vytápění ušetří, jelikož tepelné ztráty se výrazně sníží.

Stavbu provádí firma STYLBAU, s. r. o., Hradec Králové za necelých 25 milionů korun. Oproti první etapě, u které byla téměř polovina nákladů hrazena z dotací, je tato akce zcela financována z městského rozpočtu. Práce by měly být dokončeny v září letošního roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…