Turnov: Český ráj na veletrhu ve Wroclawi

28.03.2022 12:59 | Tisková zpráva

Ve dnech 6. až 8. března 2022 se po delší odmlce způsobené epidemií koronaviru uskutečnil letošní první zahraniční veletrh za účasti zástupce Českého ráje. Na veletrhu MTT Wroclaw se Český ráj prezentoval společně s Krkonošemi na stánku Královéhradeckého kraje.

Turnov: Český ráj na veletrhu ve Wroclawi
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Na stánku byly připraveny materiály v polské jazykové mutaci – Zlatá stezka Českého ráje, Skalní města, Hrady a zámky, Jičín vč. Albrechta z Valdštejna, image katalog a další. K dispozici byly také materiály Královéhradeckého kraje, Krkonoš, Orlických Hor, Kladského pomezí, Podkrkonoší a Broumovska. Návštěvníci se dotazovali především na mapy, skalní města, tipy na cykloturistiku a méně známá místa pro výlety. Součástí veletrhu byl také doprovodný program pro dospělé (hudba, přednášky, vaření), i pro děti (soutěže, animační vstupy).

Pořadatelé i vystavovatelé s trochou napětí sledovali, zda si po delší pauze veletrh najde své návštěvníky. Tyto obavy se naštěstí nepotvrdily a návštěvnost veletrhu byla velmi vysoká, a to zejména v pátek, kdy byly mezi návštěvníky i školy a různé spolky. „Potvrzuje se také, že i přes rostoucí využívání on-line nástrojů v podobě webů a sociálních sítí nelze veletrhy a prezentační akce už kvůli možnosti osobního setkání se zástupci destinací opomíjet,“ shrnula Jitka Kořínková ze Sdružení Český ráj.

V nejbližší době budete moci prezentaci Českého ráje navštívit na veletrzích:

  • Euroregion Tour Jablonec nad Nisou (1.–2. dubna) 
  • Konvent´a Löbau (23.–24. dubna)

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Eurokomisař

Pořád se tu mluví o eurokomisaři. Mě by zajímalo, v čem je pro nás lidi tato funkce důležitá? A jestli je, proč se diskutuje o tom, kdo jej nominuje víc, než o tom, kdo bude nominovaný? Fakt si myslíte, že nezkušená Nerudová je dobrá volba? Proč třeba nenominujete nějakého nestranného kandidáta, kte...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň 3: Plníme přání, vedle Škodalandu bylo dnes otevřeno diskgolfové hřiště

13:05 Plzeň 3: Plníme přání, vedle Škodalandu bylo dnes otevřeno diskgolfové hřiště

Absolutním vítězem participativního rozpočtu na Trojce se stal požadavek na vybudování diskgolfového…