Učňové z celé ČR se v Sokolově utkají o Machra roku

08.09.2014 9:20

Do Sokolova na náměstí Budovatelů zamíří 23.9. studenti a pedagogové z celé České republiky na 6. ročník soutěže učňovské mládeže s názvem Machři roku.

Učňové z celé ČR se v Sokolově utkají o Machra roku
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Prázdná třída, ilustrační foto

Své dovednosti zde předvedou truhláři, strojní mechanici, elektrikáři a instalatéři. O titul Machři roku se utkají soutěžní týmy, které se v daném časovém úseku pokusí splnit zadaný úkol.

Pro vítězný tým každé kategorie pak bude připravena odměna ve výši 50 tisíc korun. Ta bude rozdělena jak mezi členy týmu, tak i školu. Během dne se uskuteční také "Jarmark řemesel", kde se budou prezentovat jednotlivé školy a partneři akce. Lidé si budou moci vyzkoušet na vlastní kůži, co jednotlivá řemesla obnáší.

Na přípravě a organizaci akce se spolu s pořadatelem Česká hlava Promo, s.r.o. a Karlovarským krajem podílí také Integrovaná střední škola technická a ekonomická Sokolov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sokolov.cz

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…