Uherské Hradiště opraví chodníky tří ulic na sídlišti Východ

29.10.2017 8:34

Občané sídliště Východ se ještě do letošních Vánoc dočkají lepšího komfortu při pohybu po vybraných úsecích chodníků na sídlišti. Zlepšení stavu chodníků na sídlišti Východ prosazuje i místní komise Mařatice, která tyto práce také finančně podporuje. Práce začnou v listopadu a potrvají půl druhého měsíce.

Uherské Hradiště opraví chodníky tří ulic na sídlišti Východ
Foto: Uherské Hradiště
Popisek: Uherské Hradiště

I přes podporu místní komise je však rozsah oprav chodníků na sídlišti limitován. A to zejména kvůli plánované rozsáhlé rekonstrukci rozvodů centrálního tepelného zdroje, která se dotkne i řady chodníků.

Proto byly k opravě v letošním roce vytipovány jen některé úseky chodníků v ul. J. Staňka, Lomená a B. Buchlovana, kterých se dle podkladů teplárny CTZ s.r.o. rekonstrukce rozvodu tepla nedotkne.

Vybraným účastníkem ve výběrovém řízení se stala firma SVS Correct spol. s r.o. s nabídkovou cenou 2, 247 milionu korun (s DPH).

chodníky.png

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…