V Chebu bude v neděli k vidění česká atletická špička

02.09.2022 18:35 | Tisková zpráva

Mistrovství ČR družstev mužů a žen se bude na Zlaté dráze v Poohří konat v neděli 4. září.

V Chebu bude v neděli k vidění česká atletická špička
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

O nadcházejícím víkendu bude naše město hostit jednu z největších sportovních akcí za poslední roky. Chebu, respektive atletickému klubu SKP Union Cheb bylo Českým atletickým svazem přiděleno pořadatelství Mistrovství ČR družstev mužů a žen. Nejlepší čeští atleti budou na Zlaté dráze v Poohří k vidění v neděli 4. září.

Anketa

Zaslouží si Michail Sergejevič Gorbačov naši úctu?

59%
36%
hlasovalo: 16805 lidí

Město Cheb dovybavilo atletický areál všemi sektory, takže diváci uvidí kompletní program včetně například skoku o tyči, hodu kladivem či běhu na 3000 m překážek.

Na startu budou v soutěži mužů družstva Dukla Praha, Škoda Plzeň, PSK Olymp Praha, SSK Vítkovice, VSK Universita Brno, A.C. TEPO Kladno a v soutěži žen Dukla Praha, Škoda Plzeň, PSK Olymp Praha, SSK Vítkovice, AK Olymp Brno a USK Praha, za která závodí všichni atleti, kteří letos reprezentovali ČR na světovém šampionátu v Eugene a na Mistrovství Evropy v Mnichově. Je tak velmi pravděpodobné, že v Chebu uvidíme třeba Radka Jušku, Patrika Šorma, Filipa Sasínka, Pavla Masláka, Ladu Vondrovou, Dianu Mezuliáníkovou či Kristinu Mäki.

Pořadatelé předpokládají, že stadion v Poohří bude naplněn „až po střechu“, a tak máte možnost si vstupenky (100 Kč, děti zdarma) předem objednat na mailu zlatadraha@gmail.com. Závod začne v 9:00 a vyvrcholí v 18:40 slavnostním vyhlášením.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…