V Tanvaldu pořádají benefiční koncert pro dětskou onkologii

24.08.2015 16:07

První romský benefiční koncert pořádá ve středu 26. srpna Romská umělecká dílna z Tanvaldu. V rámci odpoledního programu se představí taneční, hudební a pěvecké soubory z celého regionu. Výtěžek z kulturní akce poputuje na pomoc dětskému oddělení onkologie Nemocnice Praha – Motol. Benefiční koncert podpoří náměstkyně hejtmana Libereckého kraje pověřená řízením resortu sociálních věcí Lenka Kadlecová, která se přijede na kulturní vystoupení také podívat.

V Tanvaldu pořádají benefiční koncert pro dětskou onkologii
Foto: Tanvald.cz
Popisek: Tanvald

První romský benefiční koncert pořádá Romská umělecká dílna v čele s Patrikem Kotlárem. V rámci odpoledního programu budou moci návštěvníci podpořit sbírku symbolickým vstupným ve výši 50 korun. Čeká je velká podívaná a vystoupení hned několika souborů z Libereckého kraje. Představí se taneční soubory z Romské umělecké dílny P.K., NZDM Tanvald a Nového Města pod Smrkem, dále řada dalších hudebních těles i sólových zpěváků a muzikantů z Tanvaldska, Harrachova, Liberce a další hosté.

Benefiční koncert začíná v 14:00 hodin Na Břízkách (nad koupalištěm) v Tanvaldu. Vystoupení potrvají přibližně do 16.00 hodin, od 16:30 do 18.00 hodin následuje After party.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.