Valašské Klobouky spustily moderní webové stránky

08.08.2016 11:42

Uživatelé, kteří navštíví webové stránky města Valašské Klobouky, se setkají s jejich novým pojetím. Web je zpracován v atraktivním designu, s přehledným a svěžím členěním menu i s novými informačními sekcemi a funkcionalitami.

Valašské Klobouky spustily moderní webové stránky
Foto: wikipedia
Popisek: Valašské Klobouky

Uživatelé, kteří v srpnu navštíví webové stránky města Valašské Klobouky na adrese www.valasskeklobouky.cz, se setkají s jejich novým pojetím. Web je zpracován v atraktivním designu, s přehledným a svěžím členěním menu i s novými informačními sekcemi a funkcionalitami. V souladu s moderními trendy jsou stránky responzivní, což znamená, že se jejich obsah přizpůsobí zařízení, z něhož si je návštěvník otevře. Budou tedy dobře spolupracovat s mobilními telefony, tablety i počítači.

„Webové stránky považujeme za mimořádně významný komunikační prostředek s veřejností, a proto jsme při koncepci nového webu kladli velký důraz na přehlednost, vyváženost a kvalitu zveřejňovaných informací. Současně jsme se soustředili na srozumitelné rozvržení sekcí, tak aby stránky působily na uživatele přívětivě a umožnily mu snadnou orientaci,“ pověděla Eliška Olšáková, starostka města Valašské Klobouky.

„Menu stránek je členěno na oddíly Město a samospráva, Občan a úřad, Služby a také Kultura a volný čas. Lidem je nově k dispozici kalendář akcí, rubrika umožňující hlášení závad a nedostatků, telefonní seznam městského úřadu nebo nový komunikační kanál Zeptejte se starostky,“ uvedl tajemník městského úřadu Karel Švach.

Web města nyní obsahuje vlastní sekci Odpadové hospodářství. Lidé se zde dozvědí o všech možnostech třídění a nakládání s odpady a také zde naleznou výsledky svozu pytlů v rámci bonusového programu Třídím, které byly dříve zveřejňovány na samostatných stránkách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

7:17 Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

V Hradci Králové se na více než dvou desítkách míst objeví barevné koše na tříděný odpad. Lidé tak b…