Valašské Meziříčí: Požár kontejneru způsobil škodu za 200 tisíc Kč

25.02.2023 18:31 | Tisková zpráva

Úmysl, nevhodný žert či nepozornost stály zřejmě za požárem polopodzemního kontejneru ve valašskomeziříčské ulici Seifertova.

Valašské Meziříčí: Požár kontejneru způsobil škodu za 200 tisíc Kč
Foto: Redakce
Popisek: Náměstí ve Valašském Meziříčí

V uplynulých dnech dokončilo město náročnou výměnu kontejneru na papír, který nenávratně poškodily plameny. „K požáru došlo v ulici Seifertova na Silvestra v důsledku neodborného zacházení se zábavní pyrotechnikou. Kvůli fatálnímu poškození bylo nutné kompletně rozebrat konstrukční vrstvy, celou nádobu vytáhnout ze země a osadit zde nový polopodzemní kontejner,“ uvedl místostarosta Petr Nachtmann s tím, že nákladná výměna shořelého kontejneru stála město Valašské Meziříčí více než 200 tisíc Kč. „Celou událost jsme předali k řešení pojišťovně. Jen díky včasnému zásahu hasičů se podařilo zabránit poškození dalších kontejnerů v tomto odpadovém hnízdě a větším škodám. Lidé by měli být nejen při nakládání se zábavní pyrotechnikou, ale také dalšími hořlavinami velmi opatrní,“ doplnil místostarosta Nachtmann.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Opravy na ústeckých školách pokračují

7:31 Ústí nad Labem: Opravy na ústeckých školách pokračují

V rámci modernizace a zvelebování ústeckých škol budou vyměněna okna a dveře na dvou základních škol…