Valašské Meziříčí: Příprava vánočních trhů je v plném proudu

12.10.2019 16:58

Stejně jako v předchozích letech, i pro letošek připravuje valašskomeziříčská radnice ve spolupráci s Kulturním zařízením a dalšími organizacemi oblíbené vánoční trhy na náměstí. Přinesou řadu novinek, atraktivní hudební vystoupení a bohatou nabídku zboží.

Valašské Meziříčí: Příprava vánočních trhů je v plném proudu
Foto: Redakce
Popisek: Náměstí ve Valašském Meziříčí

Program letos zahájí Mikulášský jarmark v pátek 6. prosince. „Začínat budeme už v 8 hodin prvním vánočním trhem. Novinkou bude odpolední fotokoutek s Mikulášem, anděly a čerty. Chybět nesmí ani oblíbená mikulášská nadílka pro děti a rozsvěcení vánočního stromu v 17.30 hodin,“ nastínila místostarostka Yvona Wojaczková. Letošní vánoční trhy doplní bohatý kulturní program, jehož detaily nyní dolaďuje pracovní skupina. „Jistě atraktivní bude i Řemeslný jarmark v sobotu 14. prosince s širokou nabídkou řemeslných výrobků a ukázkami práce slovenských řezbářů,“ pokračovala místostarostka Wojaczková. Vánoční trhy budou na náměstí probíhat až do pondělí 23. prosince. Návštěvníci se mohou těšit na výrobky z ovčí vlny, místních včelařů, širokou nabídku adventního zboží, vánoční punč, svařák či ovocné nápoje. „Nově bude k dispozici také posezení s ohřívači a příjemnou atmosférou, které nahradí v posledních letech méně využívané kluziště,“ doplnila Yvona Wojaczková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Opravy na ústeckých školách pokračují

7:31 Ústí nad Labem: Opravy na ústeckých školách pokračují

V rámci modernizace a zvelebování ústeckých škol budou vyměněna okna a dveře na dvou základních škol…