Vánoční setkání ředitelů náchodských základních škol

27.12.2016 14:13

Ředitel ZŠ Komenského Mgr. František Majer byl iniciátorem neformálního vánočního setkání ředitelů náchodských základních škol, na které pozval rovněž bývalého dlouholetého ředitele této školy Mgr. Ladislava Dománě a místostarostu Miroslava Bráta jako zástupce zřizovatele náchodských základních škol - města Náchoda.

Vánoční setkání ředitelů náchodských základních škol
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Všichni přítomní se nakonec shodli, že  bude dobré tuto tradici vánočního setkání dodržet i v příštích letech. Pro rok 2017 byla stanoveno jako místo setkání ředitelna ZŠ Plhov. „Velmi vítám takovou možnost  setkat se v závěru roku neformálně se řediteli náchodských základních škol. Zřizovateli to poskytuje cennou zpětnou vazbu i možnost celkového ohlédnutí za náchodským základním školstvím  v rámci končícího kalendářního roku. A po pracovních a formálních setkáních je i velmi příjemné absolvovat takové setkání, na kterém se pochopitelně projeví i přátelská a slavnostní atmosféra před vánočními svátky", říká místostarosta Miroslav Brát.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …