Varnsdorf: V pondělí bude slavnostně otevřeno piano, přijďte si zahrát

01.09.2017 17:33

Začátkem června jsme informovali, že se město Varnsdorf chce připojit k akci Piana na ulici. V plánu bylo umístit ho v blízkosti prostoru u věžičky, kde se mimo jiné koná řada městských akcí, jako je například adventní zpívání či Svatomartinská oslava. Hudební nástroj by měla chránit tzv. zamykatelná skříň, která se bude každé ráno odemykat a večer zamykat. A díky vám, našim občanům můžeme tento projekt realizovat.

Varnsdorf: V pondělí bude slavnostně otevřeno piano, přijďte si zahrát
Foto: varnsdorf.cz
Popisek: Varnsdorf

Darovali jste nám dvě piana, čímž jste podpořili dobrou věc pro všechny obyvatele a turisty, kteří k nám zavítají. Během letních měsíců jsme museli piano nechat naladit odborníkem, který tím strávil dva dny, ale piano je konečně připraveno k používání. Následovala výroba a montáž zamykatelné skříně, ve které bude piano umístěno. Poděkování patří společnosti CZECH PAN, s. r. o., která poskytla městu materiál.

Nezbývá než vás pozvat na slavnostní odhalení, otevření piana, které se poprvé rozezní v dopoledním programu v pondělí 4. září od 10 hodin v prostoru u věžičky nedaleko městské knihovny. Odpolední program bude následovat od 17 hodin zhruba hodinu. Nejste hudebníci? Nevadí! Přijďte si zpříjemnit den poslechem u sklenky vína či samotným hraním. Navíc pro vás máme připraveno drobné občerstvení zdarma.

Těšíme se na vás 4. září od 10 hodin, odpoledne od 17 hodin.

Poděkování patři partnerům akce, kteří pro vás zajistili drobné občerstvení: Cukrárna Sluníčko, Varnsdorfské uzeniny, Pijánofka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…