Ve Frýdku-Místku si můžete nabít elektrokolo

24.06.2017 9:30

Statutární město Frýdek-Místek pořídilo dvě nabíjecí stanice na elektrokola. První je umístěna u cyklostezky na Olešné, přesněji na boční stěně stánku s občerstvením pod aquaparkem. Druhá se nachází na cyklostezce číslo 59 kolem řeky Ostravice, přesněji na budově restaurace U splavu.

Ve Frýdku-Místku si můžete nabít elektrokolo
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

„Elektrokola jsou v poslední době stále populárnější. Jejich prostřednictvím se mohou i starší nebo méně zdatní cyklisté dopravit do míst, kam by na běžném kole třeba vůbec nedojeli. Aby k nám cyklisté na elektrokolech mohli přijet bez obav, že zůstanou někde viset s prázdnou baterkou, rozhodli jsme se vybudovat u nás nabíjecí stanice. Věříme, že tím nejen podpoříme cykloturistiku, ale také zvýšíme zájem o návštěvu města,“ řekl náměstek Karel Deutscher s tím, že pořízení dvou nabíjecích stanic stálo město 25 tisíc korun.

Město Frýdek-Místek na svém území nabízí na 20 km cyklostezek, které dále vedou do Beskyd, krajského města a dalších zajímavých lokalit. V Beskydech už existují 4 půjčovny elektrokol a síť 14 nabíjecích stanic. Jejich seznam ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…