Velká cena cestovního ruchu 2013/2014 míří do Karlových Varů

20.01.2014 12:46

Vyhlašování výsledků Velké ceny cestovního ruchu 2013 v rámci veletrhu GO & Regiontour bylo úspěšné i pro karlovarské INFOCENTRUM a jeho webové stránky www.karlovyvary.cz.

Velká cena cestovního ruchu 2013/2014 míří do Karlových Varů
Foto: Hana Čechová
Popisek: Karlovy Vary, pohled na město z výšky

Posedmé byly v Brně na veletrzích GO & Regiontour 2014 oceněny výjimečné a vysoce kvalitní počiny v oblasti cestovního ruchu. Ocenění byla předána v kategoriích Nejlepší jednotná kampaň, Nejlepší turistický portál, Nejlepší turistický produkt, Nejlepší cestovní kancelář, Nejlepší lázeňský a wellness balíček a Nejlepší golfový balíček. Soutěž Velká cena cestovního ruchu 2013/2014 tradičně vyhlásily společnosti Veletrhy Brno a C.O.T. media s cílem přispět ke zkvalitnění nabídky a služeb v cestovním ruchu České republiky.

Web Karlových Varů www.karlovyvary.cz získal ve velké konkurenci 1. místo v kategorii „Nejlepší turistický portál“. Ocenění předal náměstek ministra pro místní rozvoj ing. Michal Janeba.

Odborná porota, v které zasedlo devět hodnotitelů - zástupci Asociace krajů České republiky, České centrály cestovního ruchu – CzechTourism, Ministerstva pro místní rozvoj ČR, Asociace cestovních kanceláří ČR, Asociace českých cestovních kanceláří a agentur, Svazu léčebných lázní ČR a také zástupci organizátorů soutěže – Veletrhy Brno a vydavatelství C.O.T. media, brala při hodnocení v potaz zejména množství a kvalitu informací, počet jazykových mutací, grafické zpracování webu a jeho uživatelskou přívětivost.

Tato cena je další z řady – v minulých měsících byl web již oceněn prvním místem na festivalu TOURPROPAG a druhými místy na soutěži WEBTOP100 a v rámci festivalu TOURFILM. 

Pořadí kategorie „Nejlepší turistický portál“
1. místo: INFOCENTRUM MĚSTA KARLOVY VARY
za portál www.karlovyvary.cz

2. místo: KRKONOŠE – SVAZEK MĚST A OBCÍ
za portál www.krkonose.eu

3. místo: KARLOVARSKÝ KRAJ
za portál www.zivykraj.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: karlovyvary.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…